Pinas.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorBetrouwbaar in gebruik

  • vrijgavetijd:2022-07-15 00:40:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:454
  • Korte omschrijving:

    Pinas.,Pinas.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator, de bronDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glaze

Artikel inhoud
Pinas.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator, de bron

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Pinas.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

VarnamNameVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Pinas.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorBetrouwbaar in gebruik



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Pinas.Specificatie voor droge transformatoren, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Pinas.S-9-olie ondergedompelde transformator, moeten op tijd leeg zijn.

Eerlijkheid en wederzijds voordeelWat is de belangrijke rol van de transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Pinas.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorBetrouwbaar in gebruik



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Korting?Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Pinas.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Verminderde isolering

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

RoznavaNameOverige productinformatie
  • Tucson.Licht hydraulisch hefplatformWat is de bedieningsmethode voor snelheidsregeling en energiebes

    Tucson.Licht hydraulisch hefplatformWat is de bedieningsmethode voor snelheidsregeling en energiebes

  • Yunnanfrance. kgmVolledig elektrische zelfrijdende liftWat zijn de externe factoren die de verwerkin

    Yunnanfrance. kgmVolledig elektrische zelfrijdende liftWat zijn de externe factoren die de verwerkin

  • Yunnanfrance. kgmVolautomatisch hefplatformWat is het nut van moderne oorlogsvoering?

    Yunnanfrance. kgmVolautomatisch hefplatformWat is het nut van moderne oorlogsvoering?

  • Yunnanfrance. kgmHuurlift platformWelke privacyacties omvatten?

    Yunnanfrance. kgmHuurlift platformWelke privacyacties omvatten?

  • Yunnanfrance. kgmAangepaste lift van de aluminiumlegeringOnderscheidend effect na toepassing

    Yunnanfrance. kgmAangepaste lift van de aluminiumlegeringOnderscheidend effect na toepassing

  • Caen6-meter mobiele liftDe classificatiedetails

    Caen6-meter mobiele liftDe classificatiedetails

  • SzeggetszentmikolosKleine lift 5e verdiepingInleiding tot de delingsmethode

    SzeggetszentmikolosKleine lift 5e verdiepingInleiding tot de delingsmethode

  • PesacName5 ton hydraulisch hefplatformnodig hebben

    PesacName5 ton hydraulisch hefplatformnodig hebben

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!