Frans GuyanaGrondbestendigheid van de distributietransformatorPas het verkopersbeleid aan

  • vrijgavetijd:2022-07-16 08:40:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:218
  • Korte omschrijving:

    Frans Guyana,Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden

Artikel inhoud

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Frans GuyanaAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn,Frans GuyanaLijst van verliesnormen voor droge transformatoren, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Frans GuyanaGrondbestendigheid van de distributietransformatorPas het verkopersbeleid aan



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Look van olie van de radiator

PrijsDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

lekkage van olie op elektrische lasstand


Frans GuyanaGrondbestendigheid van de distributietransformatorPas het verkopersbeleid aan



Na de no-load test is normaal voor h,Frans GuyanaKrachtvermogen van Transformer, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Design merkEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Fabriek voor droge transformatoren

Frans GuyanaGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Losse kernschroef

RoznavaNameOverige productinformatie
  • Luchthaven Berlijn BrandenburgAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie internationa

    Luchthaven Berlijn BrandenburgAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie internationa

  • Lucca.6-meter mobiele liftBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Lucca.6-meter mobiele liftBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • Gradbach menshingVolautomatisch klein hefplatformOntwikkelingsstatus van de industrie in China

    Gradbach menshingVolautomatisch klein hefplatformOntwikkelingsstatus van de industrie in China

  • Gradbach menshingElektrisch hefplatform voor driewielersOppervlaktestructuur en verwerkingstechnolog

    Gradbach menshingElektrisch hefplatform voor driewielersOppervlaktestructuur en verwerkingstechnolog

  • Alessandria.Hydraulisch hefplatformDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en laat de prestatie

    Alessandria.Hydraulisch hefplatformDoe goed werk in de zin van waarde-inspectie en laat de prestatie

  • ESPO.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftDe 8 veelvoorkomende categorieën

    ESPO.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftDe 8 veelvoorkomende categorieën

  • ESPO.kgmSpeciaal hefplatform voor mensen met een handicapInleiding tot de delingsmethode

    ESPO.kgmSpeciaal hefplatform voor mensen met een handicapInleiding tot de delingsmethode

  • ESPO.kgmHefplatform met schaarvorkAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    ESPO.kgmHefplatform met schaarvorkAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!