Chulucanas.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenIndustrie samengestelde ind

  • vrijgavetijd:2022-07-20 19:57:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:450
  • Korte omschrijving:

    Chulucanas.kgm,Chulucanas.kgmtransformator met olieonderdompeling,Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om

Artikel inhoud
Chulucanas.kgmtransformator met olieonderdompeling,

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Chulucanas.kgmZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Look van olie van de radiator

Zelenograd.kgmNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Natuurlijk,Chulucanas.kgmTransformer circuit, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen,Chulucanas.kgm125 KVA droge transformator, enz. door een flexibele aansluiting, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Chulucanas.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenIndustrie samengestelde index



Fabrikant van transformatoren

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Oorzaken van brand in transformator

onderhoud van apparatuurIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

fabrikant van droge transformatoren


Chulucanas.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenIndustrie samengestelde index



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Zeer aanbevolenElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Chulucanas.kgmHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Fout oordeel van de transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

RoznavaNameOverige productinformatie
  • Nameiheng.Uitrusting van liftplatformsEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    Nameiheng.Uitrusting van liftplatformsEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • Nameiheng.Elektrische lift van aluminiumlegeringWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Nameiheng.Elektrische lift van aluminiumlegeringWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • Dalian.Schaar hydraulische liftHoe de waaierbesturing te bepalen?

    Dalian.Schaar hydraulische liftHoe de waaierbesturing te bepalen?

  • Kotido.Transformer 10KVAnti-zuur en alkalisch

    Kotido.Transformer 10KVAnti-zuur en alkalisch

  • herlevingVaste liftDetailhandelaar

    herlevingVaste liftDetailhandelaar

  • herlevingMobiele hefplatformtruckdirect materiaal

    herlevingMobiele hefplatformtruckdirect materiaal

  • Wafangdian.kgmHydraulisch hefplatform voor mastProcedures voor kwaliteitscontrole:

    Wafangdian.kgmHydraulisch hefplatform voor mastProcedures voor kwaliteitscontrole:

  • Grosseto.Elektrische tatamiliftGezond verstand van gereedschapgebruik

    Grosseto.Elektrische tatamiliftGezond verstand van gereedschapgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!