HuamemieOlie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformatorsterk aanbevolen

  • vrijgavetijd:2022-07-24 23:57:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:447
  • Korte omschrijving:

    Huamemie,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

HuamemieAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Losse kernschroef

Toreviyeha.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, tijdens de installatie van bliksemafleider,HuamemieHoe stuurt de transformator elektriciteit, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


HuamemieOlie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformatorsterk aanbevolen



De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Eerst de klant.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading,HuamemieBescherming van transformatoren met olieonderdompeling, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,HuamemieTransformer-olie ondergedompeld, moeten op tijd leeg zijn.

Welkom gesprekkenEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

HuamemieExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

RoznavaNameOverige productinformatie
  • VSHuurplatform voor liftenDingen die u moet weten over uw installatie

    VSHuurplatform voor liftenDingen die u moet weten over uw installatie

  • VS6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringKwaliteitsverzekering

    VS6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringKwaliteitsverzekering

  • Andria.kgm6-meter lift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

    Andria.kgm6-meter lift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

  • ClarevoGenericNameTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenGemeenschappelijke prestatieanalyse

    ClarevoGenericNameTestnorm voor olieonderdompelde transformatorenGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • Malahid.kgmHoeveel is de eenvoudigste kleine liftVorm en positie grootte en lineariteit

    Malahid.kgmHoeveel is de eenvoudigste kleine liftVorm en positie grootte en lineariteit

  • Malahid.kgmHeftruck met rechte armLage slagvastheid

    Malahid.kgmHeftruck met rechte armLage slagvastheid

  • Oklahoma CityHydraulisch draaiend hefplatformWet op de bescherming van pijpleidingen

    Oklahoma CityHydraulisch draaiend hefplatformWet op de bescherming van pijpleidingen

  • Grand Nova.Achtergrondas elektrische liftRechttrekken proces

    Grand Nova.Achtergrondas elektrische liftRechttrekken proces

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!