San Clemente.Olie ondergedompelde zelfkoeltransformatorOnderhoud

  • vrijgavetijd:2022-07-25 03:57:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:506
  • Korte omschrijving:

    San Clemente.,De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikke

Artikel inhoud

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,San Clemente.315 prijs van droge transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

San Clemente.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

San Felipeworld.kgmVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Elektrische transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


San Clemente.Olie ondergedompelde zelfkoeltransformatorOnderhoud



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Het geluid van droge transformator komt van

Klik om te bekijkenDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,San Clemente.transformator met een wisselstroom, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Afdeling beheerVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

San Clemente.transformator-onderneming met olieonderdompeling

Als het volume van de transformator te klein is, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

RoznavaNameOverige productinformatie
  • CasertaNameHeftafelfabriekAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    CasertaNameHeftafelfabriekAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • Halmstad.kgmAlarm-temperatuur van droge transformatorRechttrekken proces

    Halmstad.kgmAlarm-temperatuur van droge transformatorRechttrekken proces

  • Antony.kgm4-meter klein hefplatformHoe de factoren correct te beoordelen?

    Antony.kgm4-meter klein hefplatformHoe de factoren correct te beoordelen?

  • Antony.kgmHandhefplatform vrachtwagen 10 meterDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

    Antony.kgmHandhefplatform vrachtwagen 10 meterDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

  • Gorinchem.Hydraulisch automatisch hefplatformMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

    Gorinchem.Hydraulisch automatisch hefplatformMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

  • Guangxi.Elektrische bemande liftKennis van de industrie

    Guangxi.Elektrische bemande liftKennis van de industrie

  • Guangxi.Dingli hefplatformHoe kies je een goede?

    Guangxi.Dingli hefplatformHoe kies je een goede?

  • Guangxi.Werkplatform van de liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Guangxi.Werkplatform van de liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!