GuabandenNamePrijs van de transformatorStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • vrijgavetijd:2022-07-29 05:58:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:523
  • Korte omschrijving:

    GuabandenName,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is

Artikel inhoud

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,GuabandenNameFunctie van de hoofdtransformator in de centrale, te verminderen.

GuabandenNameDe step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Kuru.De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,GuabandenNamePrijs van 1600KVA-transformator,GuabandenNamePrijs van de 800kVA-distributietransformator, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


GuabandenNamePrijs van de transformatorStatus van bewegingsfoutdiagnose



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Energiebesparende analyse van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

ProductiekostenDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Look van olie van gietijzeren delen


GuabandenNamePrijs van de transformatorStatus van bewegingsfoutdiagnose



Het geluid van droge transformator komt van

aanbodHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

GuabandenNameHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Wat is de belangrijke rol van de transformator

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

RoznavaNameOverige productinformatie
  • Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

    Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

  • Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

    Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

  • Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

    Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

  • Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

    Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

  • FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

    FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

  • FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!