cancunNameI-straalprijs van 18De kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buisfittingen

vrijgavetijd:2022-07-27 19:59:50 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:83

Kerntips:cancunName,De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.De vor

De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.

De vorm van I-straal is vergelijkbaar met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen?

cancunNameHet oppervlak van warm-dip gegalvaniseerde delen is helder en mooi.

Karakteristieken van de I-straal

Roodepoort&R; brede flens en grote laterale stijfheid. Sterke buigweerstand.

buizen met chroom van niet minder dan %, het interval is min.

Karakteristieken van de I-straal:


cancunNameI-straalprijs van 18De kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buisfittingen



De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.

Strekken met de uitrusting van stalen platen; Het belangrijkste doel is om te worden gebruikt in de structuur van het schavot.

Wat zijn de eisen voor de bouw van gelegeerde buizen

PromotieHet deel van de I-balk heeft een goede rechte druk en trekweerstand, maar de sectiegrootte kan de torsie niet weerstaan omdat de vleugelplaat te smal is. Integendeel, H-staal heeft zijn eigen voor- en nadelen.

De gelegenheidsleiding is een naadloze spiraalvormige stalen pijp die is gemaakt van warmgewalste bandstalen spoel,cancunNameHoeveel is 15 gegalvaniseerde pijp per meter, die vaak wordt verwerkt door warm extrusie en wordt gelast door een automatisch dubbelzijdig lasproces. De gelegeerde pijp stuurt het warmgewalste stripstaal naar de gelaste pijp en het warmgewalst stripstaal wordt door meerdere doorlaten geëxtrudeerd. Warmgewalst stripstaal wordt langzaam gewalst om ringvormige buizen met open mond te produceren. Stel de vermindering van de extrusierol aan om de lasspleet op ~mm te regelen en maak beide kanten van de lasspoel.

De diameter van een warm duwgat. Gevoeligere toepassingen en faciliteiten van dergelijke methoden vereisen eenvoud, lage kosten, eenvoudig onderhoud, duurzame economische ontwikkeling en handige productspecificatie transformatie. De productie van grote diameter moet bijvoorbeeld worden gevormd door groeven, dikke wand en dunne gelegeerde stalen pijpen, en kan niet hoger zijn dan de werkcapaciteit van dikke wandpijpen van machines en apparatuur.


cancunNameI-straalprijs van 18De kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buisfittingen



buizen met chroom van niet minder dan %, het interval is min.

vraagBij de ontwikkeling van stalen bouwwerken is alleen I-straal niet voldoende, dat wil zeggen, verdikte I-straal, die gemakkelijk stabiliteit kan verliezen voor dragende kolommen.

machine- en versterkende maaswijdtemachines op basis van PLC-basisbesturing. Op dit moment heeft de full-automatische lasmachine de kenmerken van eenvoudige bediening,cancunNameHoeveel is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen zullen we bij het installeren van legeringen pijpen enkele flenzen en ellebogen gebruiken om ze te repareren, zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen, zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.

cancunNamec. de kwaliteitscontrole wordt verricht voor gelegeerde pijpen, zodat het hele proces van de verwerking van stalen buizen onder redelijke inspectie en toezicht staat en de kwaliteit van het product redelijkerwijs wordt gegarandeerd.

Diverse korsten

Manieren om oppervlaktecomprimerende stresseigenschappen van gelegeerde buizen te verkrijgen

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

RoznavaNameadviserennieuws
RoznavaNameLaatste nieuws